Politica de retur

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 14 zile de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile O.U.G. 34/2014.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (acest document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc). Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 14 de zile de la data denuntarii si numai prin transfer bancar.

 

Adresa pentru trimiterea coletului este:

Magazin Teya
Str. Lucretiu Patrascanu, nr. 2
Mun. Bacau.Jud. Bacau.

 

Alaturi de produsele pe care doriti sa le returnati, va rugam sa atasati si un formular de retragere din contract, dupa modelul urmator:

 
Catre

S.C. CORIOLAN IMPEX SRL

Adresa: Str. Vadul Bistritei, nr.14, Bacau

Numarul de telefon: 0334.11.43.40

Adresa de email: magazin@teya.ro

 

Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse:

 

Produs 1

Produs 2

Primite la data............

Numele consumatorului

Adresa consumatorului

Semnătura consumatorului

Data