TERMENI SI CONDITII

 

1.PREZENTAREA COMPANIEI:

 

www.teya.ro  este oferit de S.C. CORIOLAN IMPEX SRL, cu sediul in Str. Vadul Bistritei, nr.14, Bacau, inmatriculata de Registrul Comertului sub nr. J04/1643/1993, Cui: RO 4725397, Capital social: 1000ron. Contact: fix-0334.11.43.40, mobil-0749.720.023, e-mail: magazin@teya.ro.

 

Magazin prezentare:  Magazin Teya-adresa: str.Lucretiu Patrascanu  nr 2,Bacau

                                                    LUNI-VINERI: 9-17

                                                    SAMBATA: 9-14

Magazinul www.teya.ro va functiona de Luni pina Vineri in intervalul orar 9-17.

 

2.ACCES SI CONTINUT SITE:

 

         Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.teya.ro implica acceptarea  termenilor si conditiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a acestui material. Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate. Sc Coriolan Impex Srl isi rezerva dreptul de a modifica, actualiza Termenii si conditiile, fara o notificare prealabila. 

www.teya.ro este proprietatea S.C Coriolan Impex SRL, continutul acestuia este protejat de legea dreptului de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala, informatiile prezentate pe site nu pot fi copiate, reproduse si modificate fara acordul scris al propritarului.

Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia.

 Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Contul meu". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. www.teya.ro  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail :magazin@teya.ro. 

 

3.CONFIDENTIALITATE DATE:

 

SC. CORIOLAN IMPEX.SRL colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special, pe paginile sale, numai cu acordul voluntar al utilizatorului sau al clientului, in urmatoarele scopuri: 
        -validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta; 
        -rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda.
        -pentru a asigura accesul acestuia la serviciile oferite; 
        -trimiterea de buletine informative periodice (newslettere), in format exclusiv electronic; 
        -contactarea acestuia, la cererea sa voluntara; 
        -contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
        -scopuri statistice. 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Sc Coriolan Impex Srl are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Coriolan Impex Srl  se obliga ca datele colectate ale Clientului/Utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Utilizatorului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

 

 

4.CONDITII DE VANZARE:

 

 Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator care poseda sau isi creeaza un cont.
 Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului.
 Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda daca clientul are in istoricul comenzilor livrari repetate     refuzate si coloborarea cu clientii ce manifesta un comportament si limbaj neadecvat( agresiv, licentious, etc…).

Transportul este GRATUIT oriunde in tara pentru comenzile cu valoare mai mare de 150 de lei. Clientul va plati pentru transport  17 lei TVA inclus, pentru comenzile cu valoare mai mica de 150 lei.
Preturile afisate pe site sunt exprimate în LEI si contin TVA.
Livrarea se face in 24 de ore pentru comenzile depuse pana la ora 15.00 de Luni pana Vineri si in 48 de ore pentru comenzile depuse dupa ora 15.00.
Reclamatiile referitoare la continutul comenzii vor fi luate in considerare doar daca comenzile au fost trimise in scris (e-mail sau comanda online).
Costurile suplimentare rezultate din refuzul de primire si de returnare a marfii, din motive neimputabile furnizorului, vor fi suportate de catre cumparator.
Receptia cantitativa si calitativa a marfii se efectueaza la momentul livrarii in baza facturii.

Livrarile (inclusiv promotiile, ofertele, reducerile si lichidarile de stoc) sunt valabile doar  in limita stocului disponibil. si pe perioada de timp stabilita. Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare. 

Ne rezervam dreptul de a schimba preturile si condiţiile de vanzare. 

       www.teya.ro  nu se face raspunzatoare pentru coletele deteriorate datorita proastei manipulari din partea firmei de transport.


  In cazul in care clientul se razgandeste inainte de momentul livrarii produsului, atunci acesta nu datoreaza contravaloarea cheltuielilor efectuate de www.teya.ro Momentul la care se considera ca un client s-a razgandit este cel in care acesta a comunicat telefonic si expres faptul ca nu doreste continuarea procedurii de achizitionare a produselor comandate. 

 

5. RETURNAREA PRODUSELOR:

 

 Clientul www.taya.ro  poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:
        - Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site ;
        - Produsele au fost livrate gresit ;
        - Clientul se razgandeste in privinta produsului comandat.
        "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. “

Nu se accepta pentru returnare, produsele desigilate, testate sau incercate, produse care prezinta modificari fizice, lipsuri cantitative, socuri termice sau mecanice. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de ambalajul original.

Clientul este obligat sa notifice www.teya.ro, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa , in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului. Costul transportului nu se returneaza.  In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client .

Returul produselor se face face prin aceeasi firma de curierat, la  adresa : Magazin Teya Str. Lucretiu Patrascanu, nr. 2, Mun. Bacau.Jud. Bacau.

 

 

6.GARANTIE SI CONFORMITATE:


Produsele comercializate pe acest site sunt in perfecta conformitate cu normele si cerintele europene aplicabile la aceasta data pe teritoriul Romaniei. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Produsele au termenul de valabilitate inscriptionate pe eticheta.Acesta se incadreaza in reglementarile legii 178/2000 privind produsele cosmetice armonizata cu prevederile directivelor Comisiei Europene, care precizeaza la articolul 8 lit e) faptul ca:

Termenul de valabilitate, marcat prin sintagma “A se consuma de preferinta inainte de”, urmata de data sau de detalii privind locul unde este inscriptionata data pe ambalaj. Aceasta se completeaza printr-o indicare a conditiilor care trebuie satisfacute pentru a garanta valabilitatea declarata. Data se exprima clar si consta din luna si anul.

Indicarea termenului de valabilitate nu este obligatoriepentru produsele cosmetice cu o valabilitate minima de cel putin 30 de luni. Asemenea produse sunt insotite de indicarea duratei de utilizare de la deschidere care nu prezinta nici un pericol pentru consumator.

Semnul distinct pentru durata de utilizare de la deschidere este prevazut in anexa 2 a legii mentionate si este prezentat sub forma desenelor urmatoare:

Cand cumparati un produs din aceasta categorie, la o analiza a acestuia, veti observa o cutie cu un capac deschis care are trecut in mijlocul ei semnul : 6M, 12M, 24M, 30M etc.

Acest desen se traduce astfel: Termenul de valabilitate se calculeaza din momentul deschiderii produsului si este de – conform desenelor – 12 luni / 36 luni.

 

Conditii de garantie si service:

Produsele osmetic beneficiaza de garantie, conform legislatiei in vigoare:

- OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicata (r2), cu modificãrile şi completãrile ulterioare;

- Legea nr. 148/2000 privind publicitatea, cu modificarile si completarile ulterioare;

- Legea nr. 178/2000 privind produsele osmetic abrogată prin Ordonanţa de urgenţă nr. 2/2014 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Toate produsele comercializate de catre www.teya.ro , beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. In cazul produselor vandute si livrate de www.teya.ro, certificatele de garantie sunt emise direct de producator.

 

 

7.LIMITAREA RASPUNDERII:

 

www.teya.ro  nu poate fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe continut.
www.teya.ro  nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel de pierderi.
In cazul in care un Utilizator/Client considera ca un continut expediat prin orice mijloc de catre www.teya.ro  , violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii www.teya.ro  conform detaliile de contact, astfel incat www.teya.ro  sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
www.teya.ro  nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al www.teya.ro  .
www.teya.ro  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
www.teya.ro  este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al www.teya.ro  , atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
www.teya.ro  nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
        - serviciul va fi potrivit cerintelor clientului
        - serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
        - produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului
Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.