Referinta

Vopsea Majirel 50ml

54,46 lei TVA inclus

In stoc

Compara

Cantitate

Livrare gratuita la orice comanda peste 150 lei.

Pentru confirmari ale comenzilor sau intrebari suna la 0334 11 43 40

Comanda se confirma telefonic in 2 ore in timpul saptamanii intre orele 09:00 - 17:00 sau luni pana la ora 12:00, pentru comenzile lansate in weekend.
Vei primi receptionarea comenzii prin email.

Culoare permanenta care trateaza in totalitate fibra capilara datorita indicilor de ingrijire: Ionene G si Incell. Parul este mai puternic, mai rezistent si permite crearea unor culori perfecte si precise. Rezultatul Majirel: bogat, stralucitor, uniform, culoare de lunga durata cu 100% acoperire a parului alb.

REGULI DE BAZA:

1. AMESTEC Crema Majirel se foloseste in amestec: - pentru a deschide cu 2 tonuri - amestecati un tub de 50 ml cu 75 ml de crema oxidanta Loreal Professionel 20 volume (6%) - pentru a deschide cu 3 tonuri - amestecati un tub de 50 ml cu 75 ml de crema oxidanta Loreal Professionel 30 volume (9%) Utilizati manusi de unica folosinta Folositi numai cu oxidantul recomandat Loreal Professionel 30 volum (9%) maxim Folositi numai in proportiile indicate Nu folositi instrumente metalice (agrafe, pieptene....) Produsul poate fi amestecat intr-un shaker sau intr-un bol. Amestecati pana obtineti o crema oncuoasa Daca folositi un shaker, pentru a evita ca produsul sa dea pe afara, deschideti imediat dupa ce amestecati.

2. APLICARE SI CLATIRE INTRETINEREA CULORII: Aplicati cu un piepten pe parul uscat nespalat Incepeti aplicarea pe radacini Timp de actionare total 35 minute Aplicati pe lungimi si pe varfuri (adaugand in continuu o cantitate mica de apa calda, in jur de 5 ml, in amestecul ramas) Daca nivelul de alterare a culorii pe lungimi si varfuri este scazut (o tinuta buna a culorii): aplicati pe lungimi si pe varfuri cu 5 minute inainte de expirarea timpului de actionare Daca nivelul de alterare a culorii pe lungimi si varfuri este mediu (reflex decolorat): aplicati dupa 20 de minute de la expirarea timpului de actionare si lasati sa actioneze 15 minute Daca nivelul de alterare a culorii pe lungimi si varfuri este foarte ridicat (isi pierde din reflex cu pana la un ton mai deschis): aplicati imediat. Dupa expirarea timpului de actiune, emulsionati cu grija Clatiti bine parul pana ce apa ramane limpede Folositi samponul specific parului colorat: Optimiseur Post Color sau Pro Classics Post Color Shampoo. o Utilizati manusi de unica folosinta o Nu folositi instrumente metalice (agrafe, pieptene....) o Aplicati o cantitate generoasa pe radacini pentru a asigura o acoperire excelenta a firelor albe o De-a lungul timpului de actiune, culoarea amestecului din shaker sau din bol se modifica. Nu va ingrijorati. Acest lucru nu are nici un fel de efect asupra rezultatului colorarii.

3. ACOPERIRE Majirel acopera perfect firele albe 0% pana la 50% fire albe: aplicati culoarea dorita. 50% pana la 100% fire albe: amestecati culoarea dorita 50:50 cu o culoare fundamentala (daca reflexul este rece) sau cu o culoare fundamentala aurie (.3) daca reflexul este cald si cu crema oxidanta Loreal Professionel 20 volume (6%). Amestecati nuantele reci (.1, .2, .7) cu o nuanta fundamentala. De exemplu: ? tub de nuanta 7.1 + ? tub de 7. Amestecati nuantele calde (.3, .4, .5, .6) cu o nuanta fundamentala aurie. De exemplu ? tub de nuanta 7.43 + ? tub de 7.3 ATENTIE! Aceasta este o vopsea profesionala, destinata utilizarii in saloane. Utilizarea la domiciliu ar trebui precedata de o consultare cu un stilist, in legatura cu nuanta potrivita si concentratia emulsiei active. Rezultatul final va depinde de tipul si conditia parului.

IMPORTANT: Acest produs poate provoca, in anumite cazuri rare, reactii alergice grave. Este indispensabil, pentru securitatea dumneavastra sa respectati precautiile urmatoare: Purtati manusi de unica folosinta potrivite pe durata prepararii, aplicarii si clatirii produsului Nu utilizati daca: anterior ati avut o reactie la un produs de colorare sau daca aveti scalpul sensibil, iritat sau deteriorat. In cazul existentei unui tatuaj, riscul de reactie alergica poate fi mai mare. Efectuati un test de sensibilitate cu 48 de ore inainte de aplicarea produsului.

Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator care poseda sau isi creeaza un cont.
Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda daca clientul are in istoricul comenzilor livrari repetate refuzate si coloborarea cu clientii ce manifesta un comportament si limbaj neadecvat( agresiv, licentious, etc…).

Transportul este GRATUIT oriunde in tara pentru comenzile cu valoare mai mare de 150 de lei. Clientul va plati pentru transport  17 lei TVA inclus, pentru comenzile cu valoare mai mica de 150 lei.
Preturile afisate pe site sunt exprimate în LEI si contin TVA.
Livrarea se face in 24 de ore pentru comenzile depuse pana la ora 15.00 de Luni pana Vineri si in 48 de ore pentru comenzile depuse dupa ora 15.00.
Reclamatiile referitoare la continutul comenzii vor fi luate in considerare doar daca comenzile au fost trimise in scris (e-mail sau comanda online).
Costurile suplimentare rezultate din refuzul de primire si de returnare a marfii, din motive neimputabile furnizorului, vor fi suportate de catre cumparator.
Receptia cantitativa si calitativa a marfii se efectueaza la momentul livrarii in baza facturii.

Livrarile (inclusiv promotiile, ofertele, reducerile si lichidarile de stoc) sunt valabile doar  in limita stocului disponibil. si pe perioada de timp stabilita. Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare. 

Ne rezervam dreptul de a schimba preturile si condiţiile de vanzare. 

       www.teya.ro  nu se face raspunzatoare pentru coletele deteriorate datorita proastei manipulari din partea firmei de transport.


  In cazul in care clientul se razgandeste inainte de momentul livrarii produsului, atunci acesta nu datoreaza contravaloarea cheltuielilor efectuate de www.teya.ro momentul la care se considera ca un client s-a razgandit este cel in care acesta a comunicat telefonic si expres faptul ca nu doreste continuarea procedurii de achizitionare a produselor comandate. 

 

5. RETURNAREA PRODUSELOR:

 

 Clientul www.teya.ro  poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:
        - Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site ;
        - Produsele au fost livrate gresit ;
        - Clientul se razgandeste in privinta produsului comandat.
        "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. “

Nu se accepta pentru returnare, produsele desigilate, testate sau incercate, produse care prezinta modificari fizice, lipsuri cantitative, socuri termice sau mecanice. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de ambalajul original.

Clientul este obligat sa notifice www.teya.ro, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa , in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor .  In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului. Costul transportului nu se returneaza.  In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client .

Returul produselor se face face prin aceeasi firma de curierat, la  adresa : Magazin Teya Str. Lucretiu Patrascanu, nr. 2, Mun. Bacau.Jud. Bacau.

Descopera mai mult

Scrieţi o recenzie

Vopsea Majirel 50ml

Vopsea Majirel 50ml